MY STORY

Hi, ik ben Kaya. 

Na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven besloot ik het roer om te gooien. Ik heb mijn werk als redacteur voor verschillende tv programma's op een lager pitje gezet en ben gaan fotograferen.

Doordat ik weet dat het leven zo maar ineens anders kan zijn zie ik het als mijn missie om de tijd tijdens een belangrijke gebeurtenis of periode voor jou stil te zetten. Zodat je hier later op terug kunt kijken.

Mijn werk kan omschreven worden als ‘slices of life’ fotografie. Dit kan een familyshoot zijn of een portretshoot, op locatie, of thuis in mijn studio. Ik geef je een blijvende herinnering. Zonder veel gedoe, niet geposeerd, zodat je authentieke beelden hebt, echt zoals je bent.

Ik woon in Amsterdam samen met mijn dochter Yuki, twee stiefdochters Helena & Katelijne en mijn man Kaja. 

Neem een kijkje op mijn site en voel je vrij om contact met me op te nemen voor al je vragen.

Testimonials

Testimonials

“Sinds de geboorte van onze dochter hebben we al ontelbaar veel mooie foto’s van haar gemaakt, maar leuke gezinsfoto’s met zijn drietjes hadden we bijna niet. Dit vond ik jammer, dus daarom hebben we de hulp van Kaya ingeschakeld om hier verandering in te brengen! Het was een heerlijk ongedwongen ochtend in het Amsterdamse Bos waarbij Kaya bijna ongemerkt achter ons aan liep om foto’s te maken. Niet te geposeerd, maar juist heel natuurlijk en spontaan. Dat was ook precies wat we wilden!”