Nothing fancy, just love


Toen Pim en Nina mij vroegen om hun intieme bruiloft vast te leggen hoefde ik geen twee keer na te denken.Ik ken Pim nog van vroeger en zo leuk om dan na al die jaren weer contact te hebben op deze manier.

Ik leerde via een zoom gesprek ook Nina kennen en het voelde meteen goed. Ook de manier hoe ze deze dag zagen past bij mij. Niet al te veel poespas, maar met je familie en allerbeste vrienden de liefde vieren. En ook qua fotografie zaten we meteen op een lijn. Natuurlijk, de geposeerde beelden horen er bij, maar waar het voor hen vooral om ging zijn de spontane momenten, de momenten die je zelf als bruidspaar niet allemaal ziet op zo'n dag.


En wat was het een mooie middag! De ceremonie was in het prachtige stadhuis(je) in Naarden-Vesting. Wat zagen ze er mooi uit. Hoe geweldig is de jurk die Nina droeg (Lovely Lane).

Na de ceremonie was het tijd voor wat groepsfoto's (jaja, dat hoort er toch ook bij) en daarna was er een borrel en diner bij Porterhouse in Bussum.

Toen iedereen aan tafel ging lag er voor alle gasten een envelop op de tafe met een persoonlijke geschreven brief van Pim en Nina. Wat een mooi gebaar.

Verder spreken de beelden voor zich: nothing fancy, just love!

Dank jullie wel Pim en Nina dat ik hier bij mocht zijn.